No. 7, Jouw wijk Jouw programma

Welkom bij IBTV!

Voor je ligt de IBTVGids No. 7 – met: Indische Buurt Festival Uitzending 4 (met o.a. Sheila’s Soul Acoustic) en Uitzending 5, kijk Uitzending 3 terug en check ons hele weekprogramma. We zenden elke avond programma’s uit vanuit het hart van de wijk in Amsterdam Oost: (live) TV met optredens, interviews, talkshows en nieuws voor iedereen. Ook met de stad in lockdown. In deze TVGids lees je alles over onze shows door de hele week heen.

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

OPROEP! JOUW INITIATIEF IN DE UITZENDING? – LET OP: NOG BEPERKT PLAATS! –

Heb jij een bewonersinitiatief en wil jij de Indische Buurt laten zien wat je doet? Stuur je filmpje in en maak kans op een interview! Bij de OBA en in de buurthuizen in de Indische Buurt komt jouw film op de TVschermen te staan en wij zenden het zelf natuurlijk ook uit in onze programma’s.

DUS WIL JIJ OOK ZICHTBAAR ZIJN MET JE INITIATIEF? MAIL DAN JE FILMPJE NAAR IBTV@XS4ALL.NL OF STEL ONS DAAR JE VRAGEN! We kunnen je ook helpen met het maken van je materiaal of bij je komen opnemen. Je hoeft niet zelf in beeld.

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt   (KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV

IBTV Indische Buurt Festival 2020 De Wijk Spreekt!

Zaterdag 17 oktober zonden we de DERDE SHOW van het IBTV Indische Buurt Festival De Wijk Spreekt met host Jaika Koot uit. Vanuit de coronaproof Batjanzaal lieten we interviews en filmpjes van bewoners en hun initiatieven zien, met natuurlijk ook veel live muziek. Het hele festival , dat tot en met zaterdag 7 november duurt, is bij ons online te zien op Facebook, YouTube en Instagram.

IBTV INDISCHE BUURT FESTIVAL BRENGT JE:

VRIJDAG 30 OKTOBER 18.45:

UPTEMPO NIGHT met Sheila’s Soul Acoustic, Black Jack Davey en Rock and Roll en drie interviews en filmpjes met bewonersinitiatieven. Host: Robert Pennekamp.

ZATERDAG 31 OKTOBER 20.00:

IN DE HOOFDROL – Het Indische Buurt Festival nodigt bekende gezichten van vroeger en nu uit. Host: Juriaan Vogelzang

DINSDAG 3 NOVEMBER 20.00:

BERBICARA – IBTV CORONASPECIAL: Talkshow met host Huibert Teekens en gasten Maarten Poorter, Malika Frindi, Shazia Ishaq, Ahmed el Mesri, Tim Doornewaard en Reinier Nieuwenhuis en met optredens van Aurora Guds en Trio Van Piekeren.

VRIJDAG 6 NOVEMBER 19.15:

DE BUURT KOMT THUIS – Storytelling en buurtinitiatieven met o.a. Roberta Petzoldt en Vesna Spring en Studio 52nd en muziek van Pit Hermans Trio.

ZATERDAG 7 NOVEMBER 20.00:

SCHOONHEID & TROOST – FEESTELIJKE SLOTAVOND met Jansen & De Vries (Rock’nRoll) en de meest geliefde band van de Indische Buurt (Welke? Dat is nog geheim!)

IBTV PROGRAMMAGIDS DEZE WEEK 26/10 – 01/11 2020:

MAANDAG 26 10

20.30 SEE – Socrates Explains Everything – De wereld volgens Amsterdammer Socrates Kimon Inglessis, met een gloednieuwe columns!

DINSDAG 27 10

20.30 – 21.30 DIE MANGO SHOW – Dario Di Mango’s topshow met deze week: Arjen Kleton, cabaretier en comedian.

WOENSDAG 28 10

20.30 SEE – Socrates Explains Everything

DONDERDAG 29 10

20.30 – 21.30 IBTV Best Concerts: SONPATI LIVE @The 5th – Cubaanse muziek uit het hart van de wijk

VRIJDAG 30 10

18.45 – 20.30 IBTV INDISCHE BUURT FESTIVAL: UpTempo Night  Feestelijke live show met interviews en films uit de wijk, én met heel veel lekkere vette muziek, met Sheila’s Soul Acoustic, Black Jack Davey en Rock’n Roll, gewoon live in je huiskamer! Ook te zien via Kanaal 201 op je flatscreen.

ZATERDAG 31 10

20.00 – 21.30 IBTV INDISCHE BUURT FESTIVAL: In De Hoofdrol Feestelijke Reünieshow met terugblikken, hoogtepunten en fijne muziek! En alles over de IBTV Week van de Indische Buurt. Met Buurtmuseum én Rogier Schravendeel over de geschiedenis van Oost. Ook te zien via Kanaal 201 op je flatscreen.

ZONDAG 01 11

11.00 – 12.00 IBTV BEST CONCERTS: TRIO THUIS KLASSIEK & PRISCILA MUSICA SOLO 18 06 20

20.00 – 21.00 IBTV INDISCHE BUURTFESTIVAL: FILMS! Een uur lang bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt, met muziek in de pauze én op het eind!

UITZENDING GEMIST? Je kan het hier allemaal terugkijken.

UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK DE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN, OF MAIL NAAR IBTV@XS4ALL.NL!

COLOFON

Indische Buurt TeleVisie (IBTV) is een communityzender gericht op de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Onze kernthema’s zijn het belichten van podiumkunsten, inclusie, buurtvoorzieningen, communityversterking, democratisering, gentrificatie en armoede.

IBTV is er om de onderliggende en urgente ontwikkelingen en processen van de buurt en haar buurtbewoners te signaleren en voor het voetlicht te halen. We maken daarbij graag gebruik van bewonersinput en aangeleverd beeldmateriaal. We baseren ons op traditionele televisieformats en kleden die eigenwijs aan.

WIE MAAKT INDISCHE BUURT TELEVISIE?

REDACTIE

Hoofdredactie/programmasamenstelling: René Janssen

Presentatie: Juriaan Vogelzang, Robert Pennekamp, Stamatios Doulis, Reinoud de Leve

Opnameleiding/redactielid: Sheila van Pelt

Vormgeving en eindredactie: Marcel Ozymantra

Interviews/redactielid: Huibert Teekens

Camera en redactieondersteuning: Roelien Benjamins

Streaming: Evert van der Poll

Communicatieadvies: De Sociale Zaak

PARTNERS

Techniek: Limmerick Geluid, Licht en Video

Materialen: Sociaal Cement, De Balkonie , Thuskomme

Met speciale dank aan Bar Restaurant The 5th, Bar Restaurant Thuskomme, Cultureel Centrum Batjanzaal, De Meevaart en Voices On Stage voor de gastvrijheid.

OPMERKINGEN? NIEUWS? MEEDOEN? MAIL DE REDACTIE: IBTV@XS4ALL.NL!

IBTV kan je hier bekijken:

Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV!)

Op Facebook: @IBTV

Op Instagram: IBTV

Op Twitter: IBTV

Website: IBTV

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s