No. 11, Kerst editie

Welkom bij IBTV!

Voor je ligt IBTVGids No. 11 met veel nieuws over het Verbindingsconcert en de Grote IBTV ‘toch een beetje Kerst’show! Het Verbindingsconcert brengen we samen met Stichting Muzieksleutel op vrijdag 18 december. IBTV komt dus gewoon naar je toe in deze maand van thuiszitten en thuisblijven – ook op woensdagavond 23 december dus met onze speciale Grote IBTV ‘toch een beetje Kerst’Show.

Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit het hart van de wijk in Amsterdam Oost. (Live) TV met optredens, interviews, talkshows en nieuws voor iedereen. Juist ook met de stad in lockdown.

IBTV:  JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OOK OP KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV

IBTV: IN DECEMBER IS DE WIJK JE THUIS: VERBINDINGSCONCERT

We kunnen deze feestmaand niet veel buitenshuis doen dus brengen wij je thuis topamusement uit het hart van jouw eigen wijk op jouw TV, jouw tablet en jouw mobiel via Youtube en Facebook Live! We brachten je in december al Berbicara, onze live talkshow over het leven in de wijk en eerder al Oudejaarsreeks deel 1 met veel informatie over dingen die niet vaak voor het voetlicht komen. KIJK HIER ALLES TERUG!

Wat doen we nog meer deze maand? Kerstgroeten van vele buurtbewoners, gesprekken uit de buurt vanuit de Javastraat en op 23 december bieden we je De Grote IBTV ‘toch een beetje Kerstshow. Maar ook voor het eerst op TV op de 18e: het traditionele Muzieksleutel Verbindingsconcert! Muzikanten werken hard om de muziekwensen van Amsterdammers uit te laten komen: hun favoriete song, gedicht of tekst wordt bewerkt en live uitgevoerd. Onder andere Gareth Evans-Jones, Rachid Chtit en Sheila van Pelt nemen dit op zich. Daarnaast brengen we die avond dus verhalen vanuit de Javastraat, interviews en de slotband InterConnections, het trio met Amber Nijman, Erik van de Langkruis en Olaf Keus. Niet te missen dus: vrijdag 18 december om 18.45!

IBTV PROGRAMMAGIDS DEZE WEEK 14/12 – 21/12 2020:

MAANDAG 14 12

20.00 SEESocrates Explains Everything – De wereld volgens Amsterdammer Socrates Kimon Inglessis, met twee gloednieuwe actuele columns!

DINSDAG 15 12

19.00 – 20.45 Traiteur of in de Rij? Show met vier langere interviews met buurtorganisaties die gratis maaltijden aanbieden aan de wijk. Al 60.000 stuks sinds maart 2020!

20.45 – 21.15 Talkshow Berbicara: Armoede: De Oplossingen (?). Met o.a. Pieter Hilhorst, Tiers Bakker, Sandra Doevendans, Ron Langdon en Ouarda el Morabet in gesprek met host Huibert Teekens. Natuurlijk met huisband Van Piekeren!

WOENSDAG 16 12

19.30 – 20.00 DIE MANGO SHOW  – Dario Di Mango’s topshow met deze week: De Funny Brotha’s – twee van de vier leden van dit Amsterdamse comedycollectief aan tafel voor een spectaculair interview.

20.00 – 20.15 SEESocrates Explains Everything – De wereld volgens Amsterdammer Socrates Kimon Inglessis, met twee actuele gloednieuwe columns!

DONDERDAG 17 12

20.30 – 21.30 IBTV Best Concerts: SONPATI LIVE @The 5th – Cubaanse muziek uit het hart van de wijk.

VRIJDAG 18 12

20.00 – 21.20 IBTV Muzieksleutel Verbindingsconcert. Muzikanten, kijkers en mensen in hun laatste levensfase verbonden door muziek via bewerkte songs, live gespeeld. Met kerstwensen van buurtbewoners, interviews, een spetterende entr’act en een mooie slotband. Alles gewoon live in je huiskamer! Ook te zien via Kanaal 201 op YouTube bij KPN, XS4ALL en Tele2 op je flatscreenTV.

ZATERDAG 19 12

19.00 – 20.45 IBTV Oudejaarsreeks Deel1 Live met stichting PRAAT, stichting Sterk en Civic Buurtzorg en muziek van Santiago Ziza en John Spijker.

20.45 – 21.15 The Path of Paradox Faido Dance Company @ Meevaart. Prachtige solodansperformance met Dorit Weintal. Live muziek. Een eigen IBTVproductie.

ZONDAG 13 12

11.00 – 12.00 IBTV BEST CONCERTS: TRIO THUIS KLASSIEK & PRISCILA MUSICA SOLO 18 06 20

19.30 – 19.55 Rondje Jongeren

20.00 – 21.00 IBTV INDISCHE BUURTFESTIVAL: FILMPJE! Een uur lang bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt met eigen films.

UITZENDING GEMIST? Alles kan je altijd hier terugkijken.

UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE DAAR AAN, OF MAIL JE BELANGSTELLING NAAR IBTV@XS4ALL.NL!

COLOFON

Indische Buurt TeleVisie (IBTV) is een communityzender primair gericht op de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Onze kernthema’s zijn podiumkunsten, inclusie, buurtvoorzieningen, communityversterking, democratisering, gentrificatie en armoedebestrijding.

Omroep IBTV is er om de urgente onderliggende ontwikkelingen in de buurt te bespreken en om lokale podiumkunstenaars voor het voetlicht te halen. We baseren onze programma’s op traditionele televisieformats en kleden die eigenwijs aan. We werken crossmediaal en maken daarbij graag gebruik van wat bewoners zelf willen laten zien: stuur ons je film! Mail die
naar IBTV@XS4all.nl

WIE MAAKT INDISCHE BUURT TELEVISIE?

REDACTIE

Hoofdredactie/programmasamenstelling: René Janssen

Presentatoren en interviewers: Juriaan Vogelzang, Huibert Teekens, Reinoud de Leve, Stamatios Doulis, Jaika Koot en Robert Pennekamp

Opnameleiding/regie & programmaredacteur: Sheila van Pelt

Allround redacteur: Roelien Benjamins

Vormgeving/huisstijl, website en nieuwsbrief: Marcel Ozymantra

Streaming engineer/cameraman/editor: Evert van der Poll

Editor: Franc Gaviria

Fotograaf: Iris van der Poll

PARTNERS

Techniek: Limmerick Geluid, Licht en Video

Materialen: Sociaal Cement, De Balkonie , Thuskomme

Communicatieadvies: De Sociale Zaak

Organisatieadvies: Erik van de Langkruis, Civic Amsterdam

Met speciale dank aan Bar Restaurant The 5th, Bar Restaurant Thuskomme, Cultureel Centrum Batjanzaal, De Meevaart en Voices On Stage voor hun gastvrijheid en aan Sacha in Oost voor alle tips en ideeën.

OPMERKINGEN? NIEUWS? MEEDOEN? MAIL DE REDACTIE: IBTV@XS4ALL.NL

IBTV kan je hier bekijken:

Op YouTube: IBTV Indische Buurt   (KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN, XS4ALL EN TELE2!)

Op Facebook: @IBTV

Op Instagram: IBTV

Op Twitter: IBTV

Onze website: IBTV

MEER WETEN OVER IBTV? Check hier voor meer informatie over de achtergronden.

VOLGENDE IBTVGIDS: ZONDAG 20 DECEMBER 17.00 MET ALLES OVER DE GROTE IBTV KERSTSHOW!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s