No.14, Winterprogramma

Voor je ligt IBTVGids No. 14, met beelden van de Grote IBTV Kerstshow én de andere drie live shows uit onze Oudejaarsreeks! Wat gaan we doen deze week en in januari/februari van het nieuwe jaar? Het Verbindingsconcert brachten we je samen met Stichting Muzieksleutel/MOI. Eerder brachten we talkshow  en vergeet niet show 1 uit de Oudejaarsreeks met openheid over taboes, met Stichting Praat en STERK en mooie muzikale onemanshows.

IBTV blijft naar je toe komen in deze periode van thuiszitten en thuisblijven (én daarna) met nog veel nieuwe en verrassende programma’s uit het hart van de wijk!

Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost. (Live) TV met optredens, interviews, talkshows en nieuws voor iedereen. Juist ook met de stad in lockdown!

IBTV:  JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OOK OP KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV  

Wat gaan we verder doen deze winter?

In de oneven maanden (januari, maart, mei, juli) brengen we je Cultopia’s Jampot Jamsessie, Politiek in de Wijk, Berbicara Café, Arto Comedy en StoryNight en in de even maanden (februari, april, juni, augustus) elke vrijdag live shows met het grote Berbicara, Kunst&Infoshows met veel filmpjes, interviews en bewoners voor het voetlicht en spetterende muziekspecials  waaronder het Indische Buurt SongContest!

08 01 19.15 – 21.45 Jampot met The Arthurs  waarna jamsessie.

14 01 19.00 – 21.00  Politiek in de Wijk – 1e bijeenkomst in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen. Met sprekers, bewoners en discussie. Thema: wat moet Amsterdam met Den Haag? Live streaming verslag.

15 01 20.00 – 21.15 Berbicara Café. Thema: kunst en corona in de wijk. Wat gaat door met publiek erbij? Wat is streaming te zien? Hoe komen kunstenaars de barre tijden door? Gasten worden aan statafels geïnterviewd. Met veel korte optredens.

22 01 19.15 – 21.45 IBTV Comedy – een uur lang zes comedians die ieder 10 minuten materiaal brengen.

29 01 19.15 – 21.45 IBTV StoryNight – een uur lang storytelling: epic, myth, bio, fairytale of real.

Februari: Live met IBTV’s Schoonheid & Troost 2
Vijf grote live streaming TVshows waaronder talkshow Berbicara; op vrijdag en een enkele zaterdag rechtstreeks uit het hart van de wijk. Hoe leeft de Indische Buurt in de winter, in of na coronatijden? Met talkshows over wat goed gaat / wat beter kan in de wijk, (corona-)initiatieven én bewoners in het zonnetje en tot slot een hartverwarmende slotshow met Amsterdamse bands in een CoverContest. Warm, open, eerlijk en informatief; jouw vaste TVstek op vrijdagavond met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken in de wijk. Mét of zonder live publiek!

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

IBTV 2021: De Plannen

2021 wordt hét jaar van IBTV. Van 19.00 – tot 22.30 zenden we elke week dagelijks uit. We komen met een heuse buurtsoap waar jij ook een rol in kunt spelen. We komen met Leven op Straat, waarbij ons team alles vastlegt wat er op onze 1,8 km2 voor de camera komt. We zenden podcasts uit, van onder andere De Wilde Mannen. We komen met live poppenkast voor de kleinsten. We brengen Sassy Smit met haar show Dichter in het Groen (no pun intended ;-). We komen met de interviewshows Zinnig, In De Diepte, en Op De Poef. We gaan door met Die Mango Show, SeenDeeKa’s vlog vanaf Curaçao en Socrates blijft Dingen Uitleggen. We doen verslag van Internationale Vrouwendag 2021, Freedom Fighters Festival, Festival AM/ In Arren Moede, het pleinvoetbal en laten je de laatste wijk-raps zien. Kortom: volg ons!

 

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

UITZENDING GEMIST? Alles kan je altijd hier terugkijken.

UITZENDINGEN BIJWONEN? Dat kan! Coronaproof en voorlopig nog gratis, tot 15 mensen (afhankelijk van de zaalgrootte). CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK bij @IBTVWIJK en meld je daar aan of mail je belangstelling naar IBTV@XS4all.nl 

COLOFON

Indische Buurt TeleVisie (IBTV) is een bewonersinitiatief. Een communityzender die primair gericht is op de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Onze kernthema’s zijn podiumkunsten, inclusie, buurtvoorzieningen, communityversterking, democratisering, gentrificatie en armoedebestrijding.

Omroep IBTV is er om de urgente onderliggende ontwikkelingen in de buurt te bespreken en om lokale podiumkunstenaars voor het voetlicht te halen. We baseren onze programma’s op traditionele televisieformats en kleden die eigenwijs aan. We werken crossmediaal en maken daarbij graag gebruik van wat bewoners willen laten zien: stuur je film naar IBTV@XS4all.nl

WIE MAAKT INDISCHE BUURT TELEVISIE?

REDACTIE

Hoofdredacteur/programmamaker: René Janssen

Presentatoren: Selman Aqiqi (voxpop), Juriaan Vogelzang, Sheila van Pelt (Muziek&Infoshows), Huibert Teekens (talkshow Berbicara), Jaika Koot (specials), Reinoud de Leve (StoryNight). 

Opnameleiding: Sheila van Pelt, Juriaan Vogelzang

Streaming engineer/editor: Evert van der Poll

Allround redacteur: Roelien Benjamins

Vormgeving (huisstijl, nieuwsbrief, website): Marcel Ozymantra

Fotograaf: Iris van der Poll

Aanwezigheid: Siebe

PARTNERS

Techniek: Limmerick Geluid, Licht en Video  i.s.m. FX Producties

Materialen: Sociaal Cement, Thuskomme

Communicatieadvies: Ria Maliepaard, De Sociale Zaak

Organisatieadvies: Erik van de Langkruis, Civic Amsterdam

Met speciale dank aan Bar Restaurant The 5th, Bar Restaurant Thuskomme, Cultureel Centrum Batjanzaal, De Meevaart en Voices On Stage voor hun gastvrijheid en aan Sacha in Oost voor alle tips en ideeën.

OPMERKINGEN? NIEUWS? MEEDOEN? MAIL DE REDACTIE: IBTV@XS4ALL.NL

IBTV kan je hier bekijken:

Op YouTube: IBTV Indische Buurt   (KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN, XS4ALL EN TELE2!)

Op Facebook: @IBTV

Op Instagram: IBTV

Op Twitter: IBTV

Op onze website: IBTV  

MEER WETEN OVER IBTV? Check hier voor meer informatie over de achtergronden.VOLGENDE IBTVGIDS: ZONDAG 3 JANUARI 17.00 MET ALLES OVER ONS JANUARIPROGRAMMA!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s