No. 15, de Grote Terugblikgids!

Hierbij IBTVGids No.15, de Grote Terugblikgids! Op 1 juni 2020 zijn we begonnen met uitzenden en we zijn nu 100 nieuwe programma’s (waarvan 35 live uitzendingen) verder. Wat vonden jullie de leukste avonden? Welke zijn het best bekeken? We maken een mooie top 10 en zenden de beste programma’s vanaf maandag 4 januari dagelijks uit tussen 19.30 en 22.30. We onderbreken deze reeks ‘even’ op vrijdag 8 januari voor Jampot Jamsessie met de liveshow van de band The Arthurs (wíj denken dat ze op de rand van de internationale doorbraak staan dus zet het in je agenda!)

IBTV blijft naar je toe komen in deze periode van thuiszitten en thuisblijven (én daarna) met nog veel nieuwe en verrassende programma’s uit het hart van de wijk. Indische Buurt TeleVisie zendt uit van straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost. (Live) TV met optredens, interviews, talkshows en nieuws voor iedereen. Ook met de stad in lockdown!

                                               IBTV:  JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

IBTV TOP 10 ALLER TIJDEN A GOGO!

Deze week geheel te zien op YouTube en Facebook

  1. The Pheromones Live 4.700 views
  2. Sonpati Live 4.450 views
  3. SeenDeeKa’s Vlog 1-12  4.150 views (gem.) 
  4. Ida Vis Live 3.650 views
  5. KRIS Live 3.750 views
  6. Erik & Amber Live 3.350 views
  7. UptempoNight 3.150 views
  8. Talkshow Berbicara Hoe Rijk Is De Wijk 2.650 views
  9. Oudejaarsreeks 1 2.450 views
  10. De Wijk Spreekt 2.250 views

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OOK OP KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV

UITZENDING GEMIST? Alles kan je altijd hier terugkijken.

UITZENDINGEN BIJWONEN? Dat kan! Coronaproof en voorlopig nog gratis, tot 15 mensen (afhankelijk van de zaalgrootte). CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK bij @IBTVWIJK en meld je daar aan of mail je belangstelling naar IBTV@XS4all.nl