No. 16, WinterGids 2021

IBTVGids No. 16 WinterGids

Javaplein

Amsterdam zit misschien op slot maar wij komen bij je thuis met topamusement uit het hart van je eigen wijk op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!
 
Wat gaan we doen deze winter?
In de oneven maanden (januari, maart, mei, juli) brengen we Cultopia’s Jampot Jamsessie, Politiek in de Wijk, Berbicara Café, Arto Comedy en StoryNight en in de even maanden (februari, april, juni, augustus) elke vrijdag live shows met met Berbicara, Kunst&Infoshows met veel filmpjes, interviews en bewoners voor het voetlicht en spetterende muziekspecials  waaronder het Indische Buurt SongContest!

Januari: Cultopia is terug!
08 01 19.15 – 21.45 IBTV Jampot met The Arthurs  waarna jamsessie.
14 01 19.00 – 21.00 Politiek in de Wijk. Eerste bijeenkomst in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen. Thema: wat moet de Indische Buurt met Den Haag? Live streaming verslag.
15 01 20.00 – 21.15 Berbicara Café. Thema: kunst en corona in de wijk. Met veel korte optredens.
22 01 19.15 – 21.45 IBTV Comedy. Zes comedians die ieder 10 minuten materiaal brengen.
29 01 19.15 – 21.45 IBTV StoryNight. Een uur lang storytelling: epic, myth, bio, fairytale of real.

Februari: Vijf x live met IBTV’s Schoonheid & Troost
Vijf grote live streaming TVshows op vrijdag (en één zaterdag) rechtstreeks uit het hart van de wijk. Hoe leeft de Indische Buurt in coronatijden? Met talkshows over wat gaat goed / wat kan beter kan in de wijk, (corona-)initiatieven én bewoners in het zonnetje. Tot slot een hartverwarmende eindshow met Amsterdamse bands in een CoverContest. Warm, open, entertaining, informatief; jouw vaste TVstek op de vrijdagavond met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Mét of zonder live publiek!

IBTV 2021
We komen met een heuse Buurtsoap waar jij ook een rol in kunt spelen. We komen met Leven op Straat, waarbij ons team alles vastlegt wat er op onze 1,8 km2 voor de camera komt. We komen met de IBTVcup: live pleinvoetbal in een heuse Studio Sportcompetitie met interviews en analyses van BN-ers. We brengen Sassy Smit met haar show Dichter in het Groen. En we doen verslag van Internationale Vrouwendag 2021,Freedom Fighters Festival, en Festival IAM/In Arren Moede. Kortom: volg ons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s