No. 18, Winkels in de Wijk

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
Tandje d’r bij of laten we het waaien? Het Vondelpark vol, het Vondelpark dicht, haast je naar huis of blijf je lekker thuis?
IBTV maakt belangrijke dingen spannend, en dus ook nu.  CoronaTalks brengt je deze vrijdagavond 26 februari om 18.00 De Javastraat, spiegel van de stad.
Met humor, passie en verbolgenheid vertellen drie ondernemers over hun liefste bezit: hun bedrijf. Majesteit Taart, Bar Restaurant Thuskomme en modezaak The Other Guys komen aan bod. Met muziek van Van Hemel & Hel en Rogier van Kralingen.

Verderop in deze gids lees je nog meer over onze Corona-themamaand.

Majesteit Taart

Tijdens het thuiszitten en thuisblijven én daarna blijft IBTV naar je toe komen met nog veel meer nieuwe en verrassende programma’s uit het hart van de wijk. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost. (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Ook met de stad in lockdown!

                                                 IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

INTERNATIONALE VROUWENDAG OOST BIJ IBTV!

De traditie gaat door! De zesde IVAO 2021 wordt op maandag 8 maart door onze zender uitgezonden. We maken een film samen met Dynamo, we organiseren een interactief debat met het kernteam Vrouwendag Amsterdam Oost en we bieden je onze talkshow! THEMA: INVLOED DOOR IMPACT!
 
Nevin Özütük (Groen Links, 2e Kamer) en Kitty de Jong (FNV) doen mee, samen met sterke vrouwen uit onze wijk. Esther van der Voort leidt de dag en we sluiten af met een gratis live concert: fijne latinjazz van Amber Nijman en Erik Van de Langkruis. Allemaal te zien bij @IBTVwijk op Facebook en Youtube.
 
14.00 – 14.30 Film Invloed met Impact
14.30 – 16.00 Paneldebat Wens en W(H)aar
18.00 – 19.05 Talkshow Met Haar Stem
 
Partners: Dynamo Amsterdam en Gemeente Amsterdam Oost en met dank aan Limmerick geluid licht video, FNV, de Meevaart en Bar Restaurant Thuskomme.

IVAO 2021, beeld Marcel Ozymantra

IBTV – Dream Support: De Buurt Online! Zoom Cursusshow bij ons.

Digitale vaardigheden voor bewoners uit de Indische Buurt! Kijk mee en leer stap voor stap hoe ook jij online kan meedoen. Ontmoet andere bewoners, buurtpartners en ontdek wat jij allemaal in de buurt (online) kan doen! Je kunt vanaf 24 maart wekelijks iedere woensdagavond vier keer, met een kopje thee op de bank, live meekijken naar de uitzending van ‘De buurt online’, waarin Robin van Dream Support jullie meeneemt in de online zoom wereld!

IBTV IN MAART op je TV!

Amsterdam zit misschien op slot maar wij komen bij je thuis met topamusement op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!
                                 
8 Maart 14.00 – 19.30 IBTV LIVE Film, Debat, Talkshow en Live Concert Internationale Vrouwendag Oost

Woensdag 24 en 31 maart, 7 en 14 april: 19.30 – 20.30 Dream Support bij IBTV met de ZoomShow Live De Buurt Online door Dream Support: 
12 Maart 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Verkiezingenspecial!
19 Maart 19.30 – 21.00 IBTV Dichtersavond
9 April 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Thema: Gentrificatie
14 Mei 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Thema: Groen/klimaat/duurzaamheid 
Op vrijdag 26 maart doen we weer een IBTV StoryNight !
 
Warm, open, entertaining, informatief; jouw vaste Live TVstek op de vrijdagavond met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Mét of zonder live publiek! UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN NU NOG GRATIS. CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE DAAR AAN, OF MAIL JE BELANGSTELLING NAAR IBTV@XS4ALL.NL!


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s