No. 19, IVAO Invloed met Impact

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
Nog ff volhouden en dan mogen we weer de nacht in naar…ja waarheen? Naar die ene vriend of vriendin? De buren? De hond op sleeptouw nemen? We zien wel, denken wij van de redactie inmiddels. Want wij blijven gewoon programma’s maken. Aanstaande maandag bijvoorbeeld, een hele dag live Internationale Vrouwendag Oost bij je thuis! Met onze filmpremière van Invloed met Impact Oost, en vrijdag 12 maart zijn we er ook om 18.00 met het grote Indische Buurt Verkiezingsgesprek. Hieronder meer!

Beeld Roelien Benjamins

IBTV maakt belangrijke dingen spannend. Wil jij CoronaTalks : de Ondernemersspecial met de ondernemers van de wijk aan het woord terugkijken? Klik maar! Tijdens het thuiszitten en thuisblijven (en daarna) blijft IBTV naar je toe komen met nog veel meer nieuwe en verrassende programma’s uit het hart van de wijk. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost. (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Ook met de stad in lockdown!

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

INTERNATIONALE VROUWENDAG OOST BIJ IBTV!
De traditie gaat door! IVAO 2021 wordt op maandag 8 maart op onze zender uitgezonden. We brengen een eigen film over vrouwenkracht in Oost, we organiseren een interactief debat met het kernteam Vrouwendag Amsterdam Oost samen en we bieden je onze talkshow over het thema: INVLOED DOOR IMPACT. En jij kunt meepraten via ZOOM!
 
Nevin Özütük (Groen Links, 2e Kamer) en Kitty Jong (FNV) doen mee, samen met sterke vrouwen uit onze wijk als Shazia Ishaq en Sjieka van Rooijen. Esther van der Voort leidt de dag en we sluiten af met een gratis live concert: Latinjazz van Amber Nijman en Erik Van de Langkruis. Allemaal te zien bij @IBTVwijk op Facebook en Youtube IBTV Indische Buurt.
 
Het programma IVAO 2021:
14.00 – 14.30 Film Invloed met Impact
14.30 – 16.00 Paneldebat Wens en W(H)aar
18.00 – 19.05 Talkshow Met Haar Stem

Amber Nijman en Erik van der Langkruis

Partners: Dynamo Amsterdam en Gemeente Amsterdam Oost, met speciale dank aan Limmerick.nl Geluid -Licht -Video, FNV, de Meevaart en Bar Restaurant Thuskomme.

IVAO 2021, beeld Marcel Ozymantra

IBTV IN MAART op je TV!
Amsterdam zit misschien nog even op slot maar wij komen bij je thuis met topamusement op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!
                                 
8 Maart 14.00 – 19.30 IBTV LIVE Film, Debat, talkshow en Live Concert Internationale Vrouwendag Oost

Woensdag 24 en 31 maart, 7 en 14 april: 19.30 – 20.30 Dream Support bij IBTV met de ZoomShow Live     De Buurt Online door Dream Support: 
12 Maart 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Verkiezingenspecial
19 Maart 19.30 – 21.00 IBTV Dichtersavond
9 April 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Thema: Gentrificatie
14 Mei 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Thema: Groen/klimaat/duurzaamheid 
Op vrijdag 26 maart brengen we  je weer een IBTV Jampot PartyBand Night!
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste Live TVstek op de vrijdagavond met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Mét of zonder live publiek! UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE DAAR AAN, OF MAIL JE BELANGSTELLING NAAR IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s