No. 20, Terugblik Vrouwendag

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
Amsterdam kraakt in zijn voegen bij de aanvang van de derde golf en het maar voortduren van de avondklok. Maar wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam Oost dus er wordt voor je gezorgd! We brengen vanwege diezelfde avondklok onze live shows voorlopig nog om 18.00 en op vrijdag, dan hoef je niks te missen en rol jij lekker stemmig het weekend in. Deze week op vrijdag de 19e maart een nieuw programma van Sassy Smit, Dichter Bij Ons, een spectaculaire dichtersshow en een lekkere band ineen, én een terugblik op de drie Coronatalksshows, de IBTVfilm Invloed Met Impact Oost, het Vrouwendagdebat Wens of W(H)aar , de Vrouwendag talkshow Met Haar Stem en onze IBTV Verkiezingsshow , allemaal rijkelijk gevuld met sterren en andere bekenden!  

Beeld, Roelien Benjamins

IBTV maakt belangrijke dingen spannend. Wil jij bijvoorbeeld CoronaTalks : de Ondernemersspecial met de ondernemers van de wijk aan het woord terugkijken? Klik maar! Tijdens het thuiszitten, thuisblijven én daarna blijft IBTV naar je toe komen met nog veel meer nieuwe en verrassende programma’s uit het hart van deze Amsterdamse volkswijk on the rise. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost: (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Wij maken de Toren van Babel wél af, ook met de stad in lockdown!

                                                 IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

INTERNATIONALE VROUWENDAG OOST BIJ IBTV: URGENTE KWESTIES, WARME SFEER!
De traditie is voortgezet! IVAO 2021 werd op maandag 8 maart integraal op onze zender uitgezonden. We brachten een eigen film, Invloed Met Impact over vrouwenkracht in Oost met negen vrouwen die heel persoonlijk vertelden over hun leven én waarom ze ook in coronatijden doorgaan met projecten tot diep in het hart van wijken en straten. Roelien Benjamins gaf context. (een film van René Janssen en Nasr Mohammed)

Beeld, René Janssen

Aansluitend startte een live en interactief zoomdebat, Wens en W(H)aar, georganiseerd door het kernteam van Vrouwendag Amsterdam Oost. Politiek, bewoners en bestuurders in gesprek over nut en noodzaak van vrouwen in de wijk én op invloedrijke posities. Om 18.00 knalden we de ether in met onze talkshow Berbicara over het thema MET HAAR STEM . Nevin Özütok (Groen Links, 2e Kamer) en Kitty Jong (vice voorzitter FNV) deden mee, net als Floor Ziegler, Nies Medema, Saskia Moerbeek en Aurora Guds en zij spraken over samenleven en meedoen in Amsterdam. Powertafel! Esther van der Voort leidde de hele dag. We sloten af met een gratis live concert: Latinjazz van Amber Nijman en Erik Van de Langkruis (NB de beelden zijn van een eerder IBTVconcert). Allemaal terug te zien bij @IBTVwijk op Facebook en op Youtube bij IBTV Indische Buurt.

Esther van der Voort, beeld René Janssen

Partner: Gemeente Amsterdam Oost. Met speciale dank aan Limmerick.nl Geluid – Licht – Video, de Meevaart en Bar Restaurant Thuskomme.

@Thuskomme, beeld, René Janssen

IBTV DIT VOORJAAR OP JE TV!
Amsterdam zit nog WEL even op slot maar wij komen bij je thuis met topamusement op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!

19 Maart 19.30 – 21.00 IBTV Cultopia: Poëzie en Live Muziek bij Dichter Bij Ons! door Sassy Smit


 

Sassy Smit

24 en 31 maart & 7 en 14 april: 18.15 – 19.15 Dream Support bij IBTV met de ZoomShow Live/De Buurt Online door Dream Support
9 April 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Thema: Woningmarkt/woningnood én daarnaast wat dan actueel is in Amsterdam Oost!
14 Mei 20.00 – 21.15 Berbicara talkshow. Thema: Klimaat om de hoek én dat wat dan actueel is in Amsterdam Oost! 
28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek op de vrijdagavond met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Mét of zonder live publiek! UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE DAAR AAN, OF MAIL JE BELANGSTELLING NAAR IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s