No. 21, Invloed met Impact

Voor de volledige IBTVgids

Welkom bij IBTV!
De stemmen zijn geteld, de degens gekruist, de wonden worden gelikt, de champagneglazen zijn leeg en wij maken TV Vanuit de wijk, voor heel Amsterdam Oost! Wil je weten hoe het zover kwam, deze uitslag? Blik dan terug op onze IBTV Verkiezingsshow!  Of zoek je meer de vergetelheid? Check dan Dichter Bij Ons met de lach en de traan van de poëet of de feestelijke en uitdagende muziek van Jazzfest bij IBTV!  Of kijk hier naar één van onze drie Coronatalkshows, de IBTVfilm Invloed Met Impact Oost, het Vrouwendagdebat Wens of W(H)aar  of de Vrouwendag talkshow Met Haar Stem. Allemaal tjokvol BIB-ers (Bekende Indische Buurters)!   

Dichter Bij Ons

IBTV maakt belangrijke dingen spannend. Deze week met veel premières op doordeweekse avonden! Tijdens het thuiszitten, thuisblijven én daarna blijft IBTV dus naar je toe komen met nog veel meer nieuwe en verrassende programma’s. Uit het hart van onze volkswijk on the rise. Indische Buurt TeleVisie komt vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost: (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Wij maken de Toren van Babel wél af, ook met de stad in lockdown!

IBTV FILMPREMIERE!
Op maandag 8 maart gaat de IBTVfilm; Impact met Invloed in Oost in première. Met negen vrouwen die heel persoonlijk vertellen over hun leven in Amsterdam Oost én over waarom ze ook in coronatijden doorgaan met projecten die diep tot in het hart van wijken en straten reiken. Roelien Benjamins geeft context. In samenwerking met Vrouwencommunity Amsterdam-Oost, Internationale Vrouwendag Amsterdam Oost en stichting de Karrewiel Community.

PROGRAMMA LIVE SHOWS LENTE 2021

24 en 31 maart & 7 en 14 april: 19.30 – 20.30 Dream Support bij IBTV met De Buurt Online: Doe mee!
9 April 18.00 – 19.15 Berbicara Talkshow. Hoofdthema: Woningmarkt/Woningnood en wat verder actueel is. Met een nieuwe presentator: Selman Aqiqi!
16 April 18.00 – 19.15: IBTV Comedyshow
23 April 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night Live met Roos Exoo en de acts Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs en Van Piekeren Band.
14 Mei 20.00 – 21.15 Berbicara Talkshow. Hoofdthema: Klimaat om de Hoek en wat verder actueel is.
28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste TVstek op de elke avond tussen 19.00 en 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s