No. 22, Dichter Bij Groen

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
Lekker hè die langere avonden? En een uurtje langer naar buiten ’s avonds… Wij zijn er ook wat langer, elke dag van 19.00 tot 22.30. Met niets dan eigen programma’s. Met dagelijkse ultrakorte videocolumns van Socrates, hij-die-alles-uitlegt. Met de eerste Op De Poef Bij Stamatios die Amsterdamse ‘paradijsvogels’ interviewt. Met de actieve jongens van GroenDoen die de gemeente scherp houden. En met de tweede live les van De Buurt Online van Dream Support. Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam Oost!

Tijdens het thuiszitten, thuisblijven én daarna blijft IBTV nieuwe en verrassende programma’s naar je toe komen! Uit het hart van onze volkswijk on the rise. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost: (live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Wij bouwen de Toren van Babel wél af, ook met de stad in lockdown!

IBTV PREMIERE DEZE WEEK: DICHTER BIJ GROEN

Uitzending: donderdag 1 april, 20.00 (en de daarop volgende vier donderdagen).

Aurora Guds

Sassy Smit laat dichters aan het woord. Ze zoekt ze op en filmt ze. Soms laat ze hen vertellen, soms dichten. Zo leer je de dichter en zijn werk in een kort portret kennen. En er valt wat te lachen!

Uitzending: elke doordeweekse avond vanaf 19.30, Socrates

Niemand kan zo intens en toch casual over niets vertellen als Socrates Kimon Inglessis. Onze vaste vlogger van dienst neemt de kijker nu een jaar mee door Amsterdam in coronatijden. Van de Autoboot via Antifa tot de Kortste Dag: de belangrijkste zaken des levens dus! Daarom brengen we je de hele week elke avond om 19.30 DRIE gloednieuwe uitzendingen. Want: een Socrates weet meer!

Dream Support deel twee: De Buurt Online op IBTV!

Uitzending: woensdag 31 maart 19.30. Deel 3 en 4: woensdag 7 en 14 april, 19.30.

Wil jij ook graag weten hoe je online mee kunt doen? Het is niet moeilijk, maar je moet even de juiste stappen weten en dat is precies wat wij jou gaan laten zien! Zorg dat je op de aangegeven tijd op Facebook bent en zoek naar IBTV (@IBTVwijk). Je kunt dan alles volgen en zelf vragen stellen! Geef het door aan andere buurtbewoners en/of organisaties uit de Indische buurt en doe mee. Heb je vragen, stuur dan Robin een mailtje (zie de foto hier onder). Tot woensdag!

Even ontspannen?

Relax dan hier met de Cubaanse Son-muziek van Sonpati.
IBTV maakte sinds april 2020 meer dan 75 live shows. Ze zijn allemaal terug te zien bij @IBTVwijk op Facebook  en op Youtube bij IBTV Indische Buurt.

Jazz Fest, het feest van Jazz in de IB

PROGRAMMA LIVE SHOWS LENTE 2021
31 Maart & 7 en 14 April: 19.30 – 20.30 Dream Support bij IBTV met De Buurt Online: Doe mee!
9 April 18.00 – 19.15 Berbicara Talkshow NIEUWE FORMULE! Iedereen gratis geld / Nieuwe woning? En: Ramadan, de lekkerste recepten! Met onze nieuwe presentator, buurtbewoner Selman Aqiqi.
16 April 18.00 – 19.15: IBTV Comedyshow
23 April 19.30  – 21.30: IBTV Partyband Night met Roos Exoo en de acts Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs en Van Piekeren Band.
14 Mei 20.00 – 21.15: Berbicara Talkshow: Klimaat om de hoek en wat verder actueel is.
28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste TVstek, elke avond van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR! CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s