No. 23, Gratis Geld

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
WIJ KUNNEN HET ONS WÉL HEUGEN: BERBICARA is NIEUW! Onze maandelijkse talkshow is nu vlotter, korter en breder geworden. Met deze maand: Gratis geld! Oplossing of onzin? En: te klein wonen in de wijk: en dan? En alles over lekkere hapjes tijdens de ramadan! Deze vrijdag om 18.00 live op Facebook en Youtube.
Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 met alleen eigen programma’s te zien. Neem bijvoorbeeld onze dagelijkse ultrakorte videocolumns van Socrates, de man met de kennis. En de derde live zoomles van De Buurt Online van Dream Support. Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam Oost!

Gratis Geld, voor iedereen?

Wij blijven naar je toe komen, uit het hart van onze volkswijk on the rise. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost. (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Keep your eye on the ball, ook met de stad in lockdown!
                                                

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

IBTVGIDS WEEK 6 – 13 APRIL 2021
 
IBTV Livestream op Dinsdag: Niemand is Illegaal

Uitzending: dinsdag 6 april, 19.00 – 20.30

Liveverslag vanuit Studio K van het symposium Niemand is Illegaal, in samenwerking met het Afrikaans Vluchtelingen Collectief.

Sprekers: Jazie Veldhuyzen: fractievoorzitter van BIJ1 Amsterdam, medeoprichter van het Dekolonisatie Netwerk voormalig Nederlands-Indië en voorzitter van de Rachna Foundation.
Hidaya Nampiima: medeoprichter van het Amsterdam City Rights project. Muhammed Alkaduhimi: voorzitter van de Vereniging Iraakse Gemeenschap Nederland. Yusef Zubair Agbejafol: mensenrechtenactivist en schrijver. Engelstalig.


CuraDwars: drama en hoop op Curaçao.

Uitzending: woensdag 7 april, 19.00
Unieke en indringende beelden van het leven op Curaçao in rampzalige tijden. Het persoonlijke videovlog van onze correspondent en bewoner van het eiland Cindy. Deel 13.

IBTV PREMIERE DEZE WEEK: DICHTER BIJ GROEN

Uitzending: donderdag 8 april, 20.00 (en de volgende vier donderdagen).
Sassy Smit laat dichters aan het woord. Soms laat ze hen vertellen, soms dichten. Zo leer je de dichter en zijn/haar werk via een kort portret kennen.  

Dream Support deel drie: De Buurt Online op IBTV!

Uitzending: woensdag 7 april 19.30. Deel 4: woensdag 14 april, 19.30.
Wil jij ook graag weten hoe je online mee kunt doen? Het is niet moeilijk, maar je moet even de juiste stappen weten en dat is precies wat wij jou laten zien! Zorg dat je op de aangegeven tijd op Facebook bent en zoek naar IBTV (@IBTVwijk). Je kunt dan alles volgen en zelf vragen stellen! Geef het door aan andere buurtbewoners en/of organisaties uit de Indische buurt en doe zelf ook mee. Heb je vragen, stuur Robin een mailtje (klik op foto). Tot woensdag!
#debuurtonline #indischebuurt #oost #amsterdam #digitalevaardigheden #kansen #nieuwewereld #doemee


Even ontspannen? Relax dan hier met de hippy-americana van Tip Jar uit de oude IBTVdoos!
IBTV maakte sinds april 2020 meer dan 75 live shows. Ze zijn allemaal terug te kijken bij @IBTVwijk op Facebook  en op Youtube bij IBTV Indische Buurt.

Tip Jar

And coming soon: nieuwe afleveringen van Die Mango Show met BN-erige celeeeeeebs! Klik op de link voor een voorproefje met Arie Koomen!

IBTV DIT VOORJAAR OP JE TV!

Amsterdam zit nog even op slot, maar wij komen deze lente bij je thuis met informatie en topamusement. Op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!   PROGRAMMA LIVE SHOWS LENTE 2021
6 April 19.00 – 20.30: Niemand Is Illegaal – live stream symposium vanuit Studio-K
7 en 14 April 19.30 – 20.30: Dream Support bij IBTV met De Buurt Online: Doe mee!
9 April 18.00 – 19.15: Berbicara Talkshow NIEUWE FORMULE! Iedereen gratis geld! en; Woon jij ook te klein? Ook; ramadan, de lekkerste recepten! Met onze nieuwe presentator, buurtbewoner Selman Aqiqi. 
23 April 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night met Roos Exoo en de acts Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs en Van Piekeren Band.
14 Mei 20.00 – 21.15: Berbicara Talkshow. Hoofdthema: Klimaat om de Hoek en wat verder wat er dan actueel is in de wijk.
28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!  Livestream met film, debat, talkshow en muziek!
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s