No. 24, Koningsdag

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV.
Party! Om 19.00 Koningsdag de nieuwe live muziekshow van Sonic 6, de nieuwe band met Wim Collee live streaming in je huiskamer! En een stemmig, mooi en open begin van de meimaand bij IBTV: de Vier Meiherdenking van de Indische Buurt zenden we live online uit vanuit onze studio in de wijk. Met het plaatje van het Ceramplein, muziek, spoken word, bekende gasten, The Last Post en het Stiltemoment. Klik hier voor meer informatie. 

Op 14 mei: talkshow Berbicara met KLIMAAT OM DE HOEK! Groen voor de deur? Windmolens in Science Park? Wat is tegels tillen? Met De Balkonie, muziek en bewonersinitiatieven. Klik hier voor meer informatie. Op 21 mei gaan we weer heerlijk vlot dichten met live muziek bij Dichter Bij Ons, met onder andere Aurora Guds, Marijn Sterre Huijers en liedjes Van Piekeren.  
 
Ook mooi deze maand: op vrijdag 28 mei vanaf 14.00 Festival I AM/In Arren Moede, de kickoff van een nieuwe beweging die schulden en armoede in een nieuw, actief en oplossend daglicht wil stellen. Met een nieuwe IBTVfilm, een interactief debat en een felle talkshow om mee af te trappen. Met BN-ers én cabaret én muziek! Meer weten?
 
Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 met alleen eigen programma’s te zien. Neem bijvoorbeeld onze dagelijkse ultrakorte videocolumns van Socrates, de man met de kennis. Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam Oost!

Live uitzending 4 mei dodenherdenking

IBTVGIDS WEEK 8 – 24 APRIL 2021

IBTV Live stream op Dinsdag: Sonic 6 met Wim Collee. Covers in een mooi jasje, live!
Uitzending: dinsdag 27 april, 19.00 – 20.30

CuraDwars: drama en hoop op Curaçao.
Unieke en indringende beelden van het leven op Curaçao in rampzalige tijden. Het persoonlijke videovlog van onze correspondent en bewoner van het eiland Cindy. Deel 13.
Uitzending: woensdag 28 april, 19.00

IBTV PREMIERE DEZE WEEK: DICHTER BIJ GROEN
Sassy Smit laat dichters aan het woord. Soms laat ze hen vertellen, soms dichten. Zo leer je de dichter en zijn/haar werk in een kort portret kennen.  
Uitzending: donderdag 29 april, 20.00 (en de volgende vier donderdagen).

Even ontspannen? Relax dan hier met de nieuwe single van Tip Jar!
IBTV had ze live in de uitzending op 8  mei 2020. We brachten je sinds april 2020 al meer dan 75 live shows. Ze zijn allemaal terug te zien bij @IBTVwijk op Facebook  en op Youtube bij IBTV Indische Buurt.

Tip Jar

PROGRAMMA LIVE SHOWS:
Koningsdag 27 April 19.00 – 20.30: Sonic 6 Coverband Live Première!
Dinsdag  4 Mei 18.55 – 20.10: 4 Meiherdenking Indische Buurt Live
Vrijdag 14 Mei 18.00 – 19.00: Talkshow Berbicara Klimaat Om De Hoek, met o.a. De Balkonie
Vrijdag 21 Mei 18.00 – 19.00: Dichter Bij Ons met live poëzie,spoken word en muziek.
Vrijdag 28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!  Live stream met film, debat, talkshow en muziek!
Vrijdag 4 juni 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night met Roos Exoo en de acts Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs en Van Piekeren Band.

Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s