No. 25, 4 Mei herdenking

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
De Indische Buurt is eigenwijs. Dat zie je ook aan de Vier Mei-herdenking: die gaat over veel meer dan alleen ’40-’45. Onze live uitzending gaat over inclusie, over het hier en nu, over Wezenlijke Waarden. En toch vergeten we de Joodse slachtoffers (632) uit onze wijk niet en ook brengen we een stille hommage aan de herdenking op de Dam. Waan je op het Ceramplein met muziek, spoken word en bekende gasten en beleef het Stiltemoment met ons. Kortom: deze speciale Vier Meiherdenking van de Indische Buurt valt niet te missen.
 
Nog even dit: ook The Last Post mag niet ontbreken. Twaalf verschillende trompettisten hebben we daarvoor aangezocht. Uit de rock, uit de swing, uit de jazz en uit de harmoniewereld. Vinden we die ene muzikant die het verschil weet tussen The Last Post en Signaal Taptoe? Kijk met ons mee en klik hier voor het antwoord en het hele programma. 

4 Mei live uitzending Dodenherdenking

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!


Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met alleen eigen programma’s. Neem bijvoorbeeld onze dagelijkse ultrakorte videocolumns van Socrates, de man die alles weet. Of check ons gesprek met Samira van de Couscousbar over de beste Ramadanhapjes uit de Javastraat. Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor iedereen!

IBTV LIVE PROGRAMMERING MEI 2021
Op vrijdag 14 mei bieden we je onze talkshow Berbicara met KLIMAAT OM DE HOEK! Die geeft antwoord op vele vragen: Komen er windmolens in Science Park? Wat is Groen voor de deur? En wat is in vredesnaam het nut van Tegels Tillen? Met onder andere De Balkonie, muziek van Marta Arpini en bewonersinitiatieven aan het woord. Klik hier voor het hele programma.

Poëzie kan heel gezellig zijn! Op vrijdag 21 mei gaan we namelijk weer heerlijk vlot dichten met ook veel live muziek bij Dichter Bij Ons. Met onder andere Aurora Guds, Marijn Sterre Huijers en liedjes van Van Piekeren die nergens over gaan. Schitterende kleinkunst! 
 
Ook mooi deze maand: op vrijdag 28 mei vanaf 14.00 Festival I AM/In Arren Moede, de kick-off van een nieuwe beweging die schulden en armoede in de Indische Buurt in een nieuw, actief en oplossend daglicht wil stellen. Laat je meenemen in de wondere wereld van de verhalende armoede. Met de première van de nieuwe IBTVfilm, een interactief debat en een felle talkshow om mee af te trappen. Met BN-ers én cabaret én muziek! Meer weten?

PROGRAMMA LIVE SHOWS:
Dinsdag 4 Mei 18.55 – 20.10: 4 Mei-herdenking Indische Buurt Live
Vrijdag 14 Mei 18.00 – 19.00: Talkshow Berbicara Klimaat Om De Hoek, met o.a. De Balkonie
Vrijdag 21 Mei 18.00 – 19.00: Dichter Bij Ons met live poëzie,spoken word en muziek.
Vrijdag 28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!  Live stream met film, debat, talkshow en muziek!
Vrijdag 4 juni 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night met Roos Exoo en de bands Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs, Sonic 6 en Van Piekeren Band.
Vrijdag 11 juni 20.00– 21.00: Talkshow Berbicara met het Thema van de Maand.
Vrijdag 18 juni 19.30 – 21.45: IBTV JamNight. Terug van weggeweest met oude en nieuwe gezichten in de huisband! Speel je mee?
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s