No. 26, Dichter Bij Ons

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
Klimaat bij jou om de hoek, wat zegt je dat? Je kunt Co2meters ophangen, je balkon verfraaien, een boompje planten en je afval scheiden maar heeft dat allemaal wel zin en zijn de grootvervuilers niet gewoon allesbepalend? Daarover gaat het in IBTV’s live talkshow Berbicara vrijdagavond. Groene en duurzame initiatieven als Jungle Amsterdam, De Eester , Extinction Rebellion en Peerby komen aan  tafel en de politiek gaat ook aan tafel reageren. Rob Zwetsloot brengt ons zijn eerste beeldcolumn, De Balkonie uit de Javastraat komt met een prijsvraag (WIN via de live chat!) en vertelt over hoe je je thuis kunt omtoveren in een groene oase en Marta Arpini uit de muziekscene van de Berlageblokken komt spelen. We starten live om 19.00. Of kijk lekker rustig om 21.00. Niet te missen!

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 ON AIR met alleen eigen programma’s. Neem bijvoorbeeld onze substreams van symposia uit Studio K of het geweldige concert van Sonic 6 op Koningsdag. Of check alles over de GroenDoencampagne van de GroenDoeners. Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam Oost!

Ga naar de Hoofdgroendoener Rens van der Linden

IBTV LIVE PROGRAMMERING MEI 2021
VANAF NU GAAN WE LIVE OM 19.00 EN JE KUNT OOK OM 21.00 NAAR DE ALLE SHOWS KIJKEN! WAT GAAN WE DOEN IN MEI?
 
Onthullend en explosief!
Vechten voor Waarde heet de film die we samen met Buurtkracht/De Verrijkers laten zien. Vrijwilligerswerk, jarenlang zestig uur per week bezig zijn, iedereen noemt je professioneel en toch zit je in de bijstand. Is dat eerlijk? Experts aan het woord. Première binnen enkele weken bij Indische Buurt TeleVisie.
 
Gezellig!
Poëzie kan heel gezellig zijn. Op vrijdag 21 mei gaan we namelijk weer heerlijk vlot dichten met ook veel live muziek (4 bands!) bij Dichter Bij Ons. Met onder andere Aurora Guds, New Coat of Paint, Gabriel Kousbroek, Marcel Ozymantra en liedjes van Van Piekeren die nergens over gaan. Schitterende kleinkunst! 

De knaller!
Die zit aan  het eind van de maand: op vrijdag 28 mei vanaf 14.00 Festival I AM/In Arren Moede, de kick-off van een nieuwe beweging met de opening door ombudsman Arre Zuurmond en onder meer Stella de Zwart en Rutger Koopmans. Een beweging die schulden en armoede in de Indische Buurt in een nieuw, actief en oplossend daglicht wil stellen. Laat je meenemen in de wondere wereld van de verhalende armoede door het ongelofelijke levensverhaal van de geweldige Manti in de première weer een nieuwe IBTVfilm. Verder een interactief debat en een felle talkshow om de beweging mee af te trappen. Met BN-ers én cabaret én muziek! Meer weten?

Arre Zuurmond, ombudsman metropool Amsterdam

UIT DE OUDE DOOS!
We brachten je sinds april 2020 al meer dan 75 live muziekshows. Ze zijn allemaal terug te zien bij @IBTVwijk op Facebook en op Youtube bij IBTV Indische Buurt. Deze week: The Jones Project!

PROGRAMMA LIVE SHOWS:
Vrijdag 14 Mei 18.00 – 19.00: Talkshow Berbicara Klimaat Om De Hoek, met o.a. De Balkonie , Extinction Rebellion, Jungle Amsterdam, De Gezonde Stad, Peerby en De Eester.
Vrijdag 21 Mei 18.00 – 19.00: Dichter Bij Ons met live poëzie,spoken word en muziek (vier bands!).
Vrijdag 28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!  Livestream met film, debat, talkshow en muziek!
Vrijdag 4 juni 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night met Roos Exoo en de bands Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs, Sonic 6 en Van Piekeren Band.
Vrijdag 11 juni 20.00– 21.00: Talkshow Berbicara met het Thema van de Maand.
Vrijdag 18 juni 19.30 – 21.45: IBTV JamNight. Terug van weggeweest met oude en nieuwe gezichten in de huisband! Speel je mee?
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s