No. 27, Groen Doen

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTV!
Dichter Bij Ons Live: Vrijdagavond dichters en muziek op je TV! IBTV presenteert ‘Dichter Bij Ons Live’ een boordevol programma met poëzie en muziek op vrijdag 21 mei. Die avond trakteert Amsterdams’ nieuwste TV zender IBTV de kijker op een gevarieerd en avondvullend programma vol met poëzie en live muziek, vanuit de Meevaart aan de Balistraat. Tussen 18.58 en 20.00 kan je de opnames vanuit huis live bijwonen. Sassy Smit heeft weer een groep geweldige dichters bij elkaar gebracht: Shanna de Ruiter, Robin Veen, Jahan Valianpour, Juvu de Ruiter, Aurora Guds, Marcel Ozymantra, Gerardo Insua Teijeiro en Hans Molenaar dragen voor. Live muziek is er van de Motor Toasters, New Coat of Paint, Judy Carati & the Ardent Bat Band en Duo Van Piekeren. Terugkijken kan dezelfde avond om 21.00 via Youtube en Facebook.  Klik hier voor het volledige programma op de Facebook eventpagina van ‘Dichter Bij Ons Live’. 

Sassy Smit, Dichter Bij Ons Live kijk Hier

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurtaccount, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram en Twitter en natuurlijk via de eigen IBTV website.
 
Hoek
Klimaat bij jou om de hoek. Wat zegt je dat? Je kunt een boompje planten en je afval scheiden maar heeft dat allemaal wel zin en zijn de grootvervuilers niet toch allesbepalend? Daarover ging het in IBTV’s live talkshow Berbicara afgelopen vrijdagavond. Groene en duurzame initiatieven als Jungle Amsterdam, De Eester. Extinction Rebellion en Peerby kwamen aan tafel, evenals de politiek. Rob Zwetsloot maakte zijn eerste eigen beeldcolumn voor ons, De Balkonie uit de Javastraat kwam vertellen over wat jij kan doen met je tuin en balkon in Amsterdam en vertelde over hoe je je huis kunt omtoveren in een groene oase. Marta Arpini uit de muziekscene van de Berlageblokken kwam voor ons spelen. KIJK HIER ALLES TERUG!

Wat doen de GroenDoeners

IBTV LIVE PROGRAMMERING MEI 2021
VANAF NU GAAN WE LIVE OM 19.00 EN KAN JE OOK OM 21.00 NAAR DE SHOWS KIJKEN.
 
Onthullend en explosief!
Vechten voor Waarde heet de film die we op dit moment op vraag van Buurtkracht/De Verrijkers maken. Waar gaat dit over? Vrijwilligerswerk, zestig uur per week bezig zijn, je helpt honderden mensen, iedereen noemt je professioneel en toch zit je in de bijstand. Is dat eerlijk? Experts en initiatiefnemer Ouarda el Morabet zelf komen aan het woord. Première binnen enkele weken bij Indische Buurt TeleVisie.

Lekker en gezond!
IBTV duikt jullie keukens in met de kookshows Koken met de Buurt! In juni komen we in samenwerking met Op de Gezonde Tour en Civic Amsterdam met drie programma’s direct uit keukens in het hart van de Indische Buurt waar buurtbewoners laten zien hoe je lekker, gezellig en tóch gezond kunt koken. Met de grote finale vanuit Resto Van Harte in Flevopoort. Zie je buren in beeld!

Koken met de Buurt

De knaller!
Die zit aan het eind van de maand. Op vrijdag 28 mei vanaf 14.00 brengen we Festival I AM/In Arren Moede, de kick-off van een nieuwe beweging met de opening door ombudsman Arre Zuurmond en onder meer Stella de Zwart en Rutger Koopmans. Een beweging die schulden en armoede in de Indische Buurt in een nieuw en oplossend daglicht wil stellen. Laat je meenemen in de wondere wereld van de verhalende armoede door het ongelofelijke levensverhaal van de geweldige Manti in de première van de nieuwe IBTVfilm. Daarna een interactief debat met meepraten via Zoom, met tot slot een felle talkshow. Met BN-ers én cabaret én muziek! Meer weten?

Stella de Swart, auteur van Armoede krijg je gratis

UIT DE OUDE DOOS!
We brachten je sinds april 2020 al meer dan 75 live muziekshows. Ze zijn allemaal terug te zien bij @IBTVwijk op Facebook en op Youtube bij IBTV Indische Buurt. Deze week: funk en soul van Funky BlueTooth!

PROGRAMMA LIVE SHOWS:
Vrijdag 21 Mei 18.00 – 19.00: Dichter Bij Ons met live poëzie en muziek.
Vrijdag 28 Mei 13.30 – 23.00: Festival I AM / In Arren Moede!  Livestream met film, debat, talkshow en muziek!
Vrijdag 4 juni 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night live met Roos Exoo en de bands Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs, Sonic 6 en Van Piekeren Band.  (onder voorbehoud).
Vrijdag 11 juni 20.00 – 21.00: IBTV’s Talkshow Berbicara met het Thema van de Maand.
Vrijdag 18 juni 19.30 – 21.45: IBTV’s JamNight. Terug van weggeweest met oude en nieuwe gezichten in de huisband! Speel je mee?
Donderdag 24 juni 20.30 – 21.15 Koken met de Buurt. Onze eigen 5Uurshow! Hoe kook je gezond en toch lekker?
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s