No. 28, I’AM In Arren Moede

Voor de volledige IBTVGids

IBTV PROGRAMMERING JUNI 2021
 
IBTV’s Filmpremière 1: Verhalen Op Armoede, Manti’s Story.
Kijk en luister naar Manti’s ongelofelijke verhaal. Hoe een miniem klein incident kan leiden tot een jarenlange tocht langs de pieken en dalen van het bestaan. Over een leven zonder schuld maar met schulden, met bijrollen voor de politie, de bewoners van Zuidoost, de gangs van de stad, de cultuur in West Afrika en de Amsterdamse hulpverlening. Roelien Benjamins en Reinier Nieuwenhuis van Festival I AM geven context. Een film van IBTV/Productiehuis Cultopia.

Verhalen Op Armoede, Manti’s Story

IBTV’s Filmpremière 2: Vechten voor Waarde.
Vechten voor Waarde heet de film die we op aanvraag van Buurtkracht/De Verrijkers maken. Waar gaat dit over?  Vrijwilligerswerk, zestig uur per week bezig zijn, je helpt per week honderden mensen, iedereen noemt je professioneel. En toch zit je in de bijstand. Is dat eerlijk? Experts en initiatiefnemer Ouarda el Morabet zijn zelf aan het woord. Première begin juni bij Indische Buurt TeleVisie. Een film van IBTV/Productiehuis Cultopia.

Peter Faber op bezoek bij IBTV!
Onverwacht maar toch gekomen: theater- en filmlegende Peter Faber kwam ons bij Dichter Bij Ons 2 vereren met een bliksemoptreden! En niet alleen hij maar bijvoorbeeld ook Gabriel Kousbroek, Hans Molenaar, Vincent Heeren, Van Piekeren en Marcel Ozymantra kwamen optreden in de show van Sassy Smit. Terugkijken? Dat kan hier!

Lekker en gezond!
IBTV duikt onze keukens in met de kookshows Koken met de Buurt! In juni komen we – in samenwerking met Op de Gezonde Tour en Civic Amsterdam – met drie programma’s en een eindshow direct uit keukens in het hart van de Indische Buurt, waar buurtbewoners laten zien hoe je lekker, gezellig en tóch gezond kunt koken. Met de grote finale vanuit Restaurant Flevohuis. Zie je buren in beeld!

UIT DE OUDE DOOS!
We brachten je sinds april 2020 al meer dan 75 live muziekshows. Ze zijn allemaal terug te zien bij @IBTVwijk op Facebook en op Youtube bij IBTV Indische Buurt. Deze week: het Gajes van The Jones Project!

PROGRAMMA LIVE SHOWS:
Vrijdag 4 juni 19.30 – 21.30: IBTV Partyband Night met Roos Exoo en de bands Brentsleng, Lamar Chase, The Arthurs, Sonic 6 en Van Piekeren Band (onder voorbehoud).
Vrijdag 11 juni 20.00 – 21.00: IBTV’s Talkshow Berbicara met het Thema van de Maand.
Vrijdag 18 juni 19.30 – 21.45: IBTV’s JamNight. Terug van weggeweest met oude en nieuwe gezichten in de huisband! Speel je mee?
Donderdag 24 juni 20.30 – 21.15 Koken met de Buurt. Onze eigen 5Uurshow! Hoe kook je gezond en toch lekker?
 
Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s