IBTV

No. 29, Indische Buurtfestival

Voor de volledige IBTVGids

WELKOM BIJ IBTV!


DEZE KERSVERSE IBTVGIDS STAAT IN HET TEKEN VAN DE KICK-OFF VAN HET INDISCHE BUURT FESTIVAL 2021!

Na een succesvolle online editie vorig jaar is het op zaterdag 4 september weer tijd voor het Indische Buurt Festival zoals het bedoeld is; een evenement waar we elkaar écht kunnen ontmoeten en kunnen genieten van alles wat de Indische Buurt te bieden heeft. Wil jij ook een kraam? Mail dan naar indischebuurtfestival@xs4all.nl en lees verder!

Site Indische BuurtFestival 2021

SAMEN VERDER, DOE JE MEE?


Het thema van het Indische Buurt Festival is dit jaar ‘Samen Verder’. Bewonersinitiatief Cultopia organiseert vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie in en rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten in samenwerking met buurtinitiatieven, de winkeliers, kunstenaars, jongeren, sportbegeleiders en de horeca van de wijk. Dit jaar zenden we voor het eerst dit alles ook live uit, bij Indische Buurt TeleVisie. En jij kunt meedenken en nog veel belangrijker; meedoen! Zie onder.


  INFORMATIEBIJEENKOMST 29 JUNI

WAT KAN HET INDISCHE BUURT FESTIVAL VOOR JOU BETEKENEN?

We zijn nogal wat moois van plan. Op dinsdag 29 juni is er van 19.00 tot 20.30 in de Meevaart (Balistraat 48A) een bijeenkomst waar we je graag voor uitnodigen. Waar is het precies? – Welke basis is er al? Wat gaan we precies doen? Kan ik nog ideeën kwijt? Van buurtbewoner tot initiatief tot kunstenaar tot winkelier tot jeugd- en jongerenwerker. Die avond zal de organisatie van het Indische Buurt Festival zich voorstellen en kun je je vragen stellen of ideeën delen. Je bent van harte welkom (wel even verplicht aanmelden via indischebuurtfestival@xs4all.nl)!
HANDEN ONTSMETTEN – 1,5 METER AFSTAND HOUDEN – STAAN/LOPEN = MONDKAPJE OP – ZITTEND IDEEËN UITWISSELEN – MAILADRES EN MOBIEL NUMMER BEKEND BIJ ONS – VOL = VOL.

WORD VOLGER VAN DE IBTV FACEBOOKPAGINA EN LEES HET LAATSTE NIEUWS OVER HET FESTIVAL ALS EERSTE!

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met onze programma’s. 

In mei organiseerden wij het online festival I AM/In Arren Moede. Bekijk via de directe links de verschillende onderdelen terug op Youtube: IBTV I AM talkshow I AM De Toekomst, IBTV I AM debat Kleuren Buiten De Lijnen, de IBTV documentaire Verhalen Op Armoede – Manti’s Story, een IBTV film ism I AM/In Arren Moede en Festival I AM/In Arren moede – I AM De Toekomst, over jongeren, geld en status.

Als je de fantastische tweede editie van Dichterbij Ons Live hebt gemist, met ook Peter Faber dan kun die natuurlijk ook online terugkijken.

Als je van het beste van het beste uit de jazz en latin scene wilt genieten, dan raden we IBTV’s Jampot Summertime aan. Gegarandeerd 2 uur lang muziekplezier!

IBTV PROGRAMMERING JULI 2021
 
Vrijdag 2 juli     

IBTV’s Talkshow Berbicara | Indische Buurtfestival Special | 18.55u

IBTV’s talkshow met een eerste vooruitblik op het Indische Buurt Festival op 4 september! De UITMarkt van onze wijk. Wie doen er al mee? Wat gaat er gebeuren? Hoe kan je zelf meedoen? Wie organiseren het? Met optredens, interviews, filmpjes en veeel info!

Vrijdag 9 juli     

IBTV’s Partybands

Feest bij IBTV en… je kunt er naar toe deze keer! Aan tafeltjes zittend dus en op 1,5 meter afstand van elkaar, en als je opstaat kapje op, maarrr..live muziek in de Indische Buurt dus (vooraanmelden verplicht via IBTV@xS4all.nl! Met een paar lekkere acts weer eens recht voor je neus. Maar je kunt dus ook ‘gewoon’ live meekijken op onze kanalen. Geen geklets deze avond maar alleen muziek, muziek en nog eens muziek! Volg de IBTV Facebookpagina voor het programma. 

Siebe de Pigning Zegt Deze Week: ‘Ik heb wel zin in een Festivalletje!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s