IBTV

No. 30, IBTV 1 jaar

Voor de volledige IBTVGids

WELKOM BIJ IBTV!
 
WELKOM BIJ IBTVGIDS 30, JOUW WEKELIJKSE INFORMATIEBRON VOOR ALLES RONDOM IBTV ÉN HET INDISCHE BUURT FESTIVAL.

IBTV BESTAAT 1 JAAR!

En daar zijn we erg trots op. Begonnen als buurtinitiatief tijdens de eerste coronagolf zijn we in een jaar tijd uitgegroeid tot een serieus TVstation met meer dan 15 medewerkers en maakten we het afgelopen jaar 170 programma’s. En we groeien!

Via deze weg willen we iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft gesteund, heeft meegeholpen en natuurlijk heeft GEKEKEN naar onze programma’s! 

IN HET ZONNETJE BIJ BERBICARA
Aanstaande vrijdag 2 juli zetten we onszelf (en vooral ook het Indische Buurt Festival) in het zonnetje tijdens de maandelijkse Berbicara Talkshow. Hoe is het om bij IBTV te werken? Wat waren de hoogtepunten? Wat zijn de plannen in de toekomst? Deze vragen stellen we aan medewerkers van de zender. Met filmpjes en flashbacks!

VOORUITBLIK OP HET INDISCHE BUURT FESTIVAL
Aanstaande vrijdag is er dus ook een eerste vooruitblik op de verschillende onderdelen van het Indische Buurt Festival. Je komt alles te weten over onder andere de Initiatievenmarkt, Shoparound, de MuziekTuin (met optredens van Marta Arpini, het kwartet van Olaf Keus, het duo The Jones Project en Trio Van Piekeren en een BIG NAME MYSTERY GUEST), de Kunststraat, het Hapjesplein, het Kidsplein en de Jongerenhub. De organisatie zal zich in de uitzending voorstellen en uitleggen hoe je zélf ook mee kunt meedoen aan het Indische Buurt Festival. Initiatiefnemers, kunstenaars, winkeliers en partners komen aan tafel en vertellen wat ze gaan doen , waarom ze meedoen en waarom het festival zo belangrijk is. Voor de wijk.

.
WORD VOLGER VAN DE IBTV FACEBOOKPAGINA EN LEES HET LAATSTE NIEUWS OVER HET FESTIVAL ALS EERSTE!

IBTV PARTYBANDS VOOR HET EERST LIVE MET PUBLIEK VANUIT THE 5TH AMSTERDAM OOST

Ook in juli vieren wij feest. We mogen weer en daarom zal op vrijdag 9 juli de allereerste live uitzending mét publiek zijn, vanuit grand café The 5th in Amsterdam Oost. IBTV Partybands staat garant voor een feestje met lekkere live muziek om de festivalzomer mee af te trappen. Want The Jones zijn er ook! De bekende coverband met Gareth Evans-Jones speelt ook eigen werk. En de kleinkunsthelden van Trio Van Piekeren zijn ook van de partij.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders gezondheid in een setting met stoelen op 1,5 meter afstand van elkaar. De toegang is gratis, maar alleen met vooraanmelding en hierbij geldt vol = vol. Mail dus snel naar ibtv@xs4all.nl voor een gratis VIPplek. IBTV Partybands begint stipt om 20.00 uur en duurt tot tegen tienen. De bar is daarna gezellig open natuurlijk!

LAATSTE NIEUWS: XTRA PLEKKEN ZONDER VOORINSCHRIJVING! NAAM EN MAILADRES ACHTERLATEN AAN DE DEUR KAN OOK!

The 5th Amsterdam Oost vind je in Stay Okay Amsterdam Oost, aan het Timorplein

IBTV KOKEN MET DE BUURT

IBTV’s Koken Met De Buurt wil je inspireren en motiveren om lekker en gezond te eten. In samenwerking met Civic Amsterdam en Gemeente Amsterdam, presenteert IBTV op zondag 11 juli de eerste aflevering van Koken Met De Buurt.

Onze Selman Aqiqi gaat op bezoek bij buurtgenoot en gezondheidsambassadeur Shafia die voor ons gezond eten en lekker koken gaat combineren. Je krijgt tips over hoe je prijsbewust voedsel kunt kopen en hoe je je eten het lekkerst kunt bereiden. En we leren Shafia heel goed kennen! Wat gaat zij maken? Kijk mee en noteer het heerlijke en spotgoedkope recept voor 5 personen!

Kijk direct mee via de Facebooklink: https://www.facebook.com/events/1000842113985398


IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met onze programma’s.

Vorige week deden we de Grote GroenDoen Zoomshow, een gesprek vol tips en adviezen over het mooi, groen en leefbaarder maken van je tuin, je balkon, je geveltuintje, je moestuin en je straat. Kijk mee en sluit je aan bij de groencommunity in de Indische Buurt! I.s.m. Wijkkunde.

Als je de fantastische tweede editie van Dichterbij Ons Live hebt gemist, met ook Peter Faber dan kun je die natuurlijk ook online terugkijken.

Als je van het beste van het beste uit de jazz en latin scene wilt genieten, dan raden we IBTV’s Jampot Summertime aan. Gegarandeerd 2 uur lang muziekplezier!
 

IBTV kun je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OF VIA KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s