No. 31, IBF21, koken met de buurt en Partybands

Voor de volledig IBTVGids

Vanmiddag om 5 uur: IBTV’s Koken Met De Buurt

We gaan Koken met de Buurt! In deze uitzending de Pakistaanse salade van Shafia Ali! IBTV’s Koken Met De Buurt wil je inspireren en motiveren om lekker en gezond te eten. In samenwerking met Civic Amsterdam en Gemeente Amsterdam presenteert IBTV op zondag 11 juli deel 1 van Koken Met De Buurt. Onze Selman Aqiqi gaat op bezoek bij onze thuiskoks en gezondheidsambassadeurs in de Indische Buurt. In ontspannen sfeer praten ze over hoe je gezond eten en lekker koken kunt combineren. Je krijgt tips over hoe je prijsbewust voedsel kunt kopen en hoe je je eten het lekkerst kunt bereiden. Niet te missen, zo lekker op de zondagmiddag!  Recept volgt nog


Klik hier en ga direct voor de Koken met de Buurt uitzending
 
Terugkijktip: IBTV’s Partybands!
Wat hebben genoten afgelopen vrijdag in The 5th in Stay Okay aan het Timorplein. Trio van Piekeren bouwde een Nederlandstalig feestje, terwijl Salsa De Pichón alle harten verwarmde met hun Zuid Amerikaanse, verfrissende en positieve vibes.

 
Eerste vooruitblik op het Indische Buurt Festival
De Berbicara Talkshow van 2 juli stond in het teken van het Indische Buurt Festival. Wat zijn de verwachtingen, wat gaat er spelen? En misschien wel het belangrijkst; hoe kun jij hier deel van uit maken?  
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Robert Penekamp Tijdens IBTV’s Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer Robert Pennekamp. Hij organiseert op 4 september de KunstStraat tijdens het Indische Buurt Festival.

Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: In gesprek met René Janssen.

Tijdens IBTV’s Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer René Janssen van Stichting Cultopia, de organisatie achter het Indische Buurt Festival 2021.
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Rob van Veelen.

Rob van Veelen, lid van het Comité van Aanbeveling van IBTV, werd geïnterviewd door host Sassy Smit tijdens IBTV’s Berbicara Talkshow. Rob van Veelen is sinds het eerste uur betrokken bij het Indische Buurt Festival.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s