IBTV

No. 33, Special Indische Buurt Festival

Voor de volledige IBTVGids

IBTV presenteert het Indische Buurt Festival

Welkom bij deze speciale editie van de IBTVGids!

Je bent het niet van ons gewend, maar vandaag verschijnt de IBTVGids op woensdag in je inbox.

Dit is een special ingelaste editie omdat we je op de hoogte willen houden over het Indische Buurt Festival op 4 sepetember 2021, waar IBTV de mediapartner van is.

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurtaccount, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram en Twitter en natuurlijk via de eigen IBTV website.


IBTV: Je weet het pas als je het ziet!

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met onze programma’s. 

Om alvast in de stemming te komen voor het Indische Buurt Festival op 4 september, raden we aan op ons Youtubekanaal naar de voortuitblik op het festival te kijken. 

Of geniet nog even na van het online Indische Buurt Festival 2020 met Indische Buurt Festival Schoonheid & TroostIBF UpTempoNight of de Berbicara Talkshow Hoe Rijk Is De Wijk

Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam!

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OF VIA KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV

DE VOORBEREIDINGEN VOOR HET INDISCHE BUURT FESTIVAL ZIJN IN VOLLE GANG

Het duurt nog een paar weken voordat het 4 september is, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan de productie van het Indische Buurt Festival. Vandaag kunnen we de eerste bevestigde namen bekend maken.

MUZIEKTUIN CULTOPIA

In MuziekTuin Cultopia in Langkatstraat kun je loungen op het gras. Verwacht optredens van onder andere Nita Aartsen met toptrio met het programma Jakarta before, now and future, The Jones Project, Marta Arpini, Van Piekeren Band en een Mystery Guest die binnenkort aangekondigd zal worden. Om 14.30 uur kun je in de Muziektuin genieten van een modeshow van Life & Style in samenwerking met Civic.

TIMORPLEIN VOOR KIDS EN JONGEREN

Van het Timorplein wordt een KidsPlein gemaakt waar Poppenkast Opgepast en stichting BIGS zorgen voor spel en plezier voor de allerkleinsten, 4 tot 12 jaar. Iedereen tussen 14 en 21 kunnen terecht bij de JongerenHub van muziek, spoken word en lekker chillen rond het podium, door PleinGames.

SHOPAROUND EN KUNSTSTRAAT

De winkeliers van de Javastraat pakken uit met de ShopAround met aanbiedingen en lekker eten & drinken bij de uitgestalde kramen op de stoep. De beste kunst van de wijk kun je zien in de KunstStraat in de Sumatrastraat, Het Buurtatelier, KRIMPclub, Open Oost, Trans Amsterdam, Erna Leussink, Jonathan Schuit, Sonya Wilson, Trans Art School, Camille van Neer, Netty Geleisteen, Ageethe alias Ixepolly, Esra Sakir Film en PIM Atelier doen al mee.

INITIATIEVENMARKT

Rondom de Javastraat is de InitiatievenMarkt waarin de verschillende (buurt)initatieven het nieuwe nieuwe seizoen inluiden.  Onder andere Life&Style, GroenDoen, Assadaaka, de Buurtwinkel, Vereniging Aaneen, Meevaart Opleidingen, Zakgeldproject, Cultuurtuin, Civic met het project Happy Stones, Ondernemersvereniging Javastraat, Shafia’s Creativiteit, Moneyschool, Meander Massage, Geheugen van Oost, Civic, Wijkkunde, Vrouwen voor Vrouwen, Stichting MOI, De Piramide, Spelinloop Re-Play, PAO/ASKV, Mindfulness voor de Buurt, Interactive Oost, Ondernemersvereniging Makassar en Buurthulp Oost zullen zich presenteren.

FOOD & BIER ROUTE

Culinaire liefhebbers komen op het Indische Buurt Festival ook aan hun trekken, want er wordt een food & bier en cultuurroute gepland door de wijk.

Indische Buurt TeleVisie zendt alles de hele dag live uit op Youtube en Facebook Live vanaf de locatie en vanuit de studio in de wijk.

Voor meer informatie bezoek je de website, Youtube, Facebook of Instagram pagina’s.

https://www.indischebuurtfestival.nl/
https://www.facebook.com/indischebuurtfestival2021
https://www.instagram.com/indischebuurtfestival/
https://www.youtube.com/channel/UCarW1eSs4FR1dw3AwSq7RWQ

Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Rob van Veelen.
Rob van Veelen, lid van het Comité van Aanbeveling van IBTV, werd geïnterviewd door host Sassy Smit tijdens IBTV’s Berbicara Talkshow. Rob van Veelen is sinds het eerste uur betrokken bij het Indische Buurt Festival.
Tijdens IBTV’s Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer Robert Pennekamp. Hij organiseert op 4 september de KunstStraat tijdens het Indische Buurt Festival.
In gesprek met René Janssen.
Tijdens IBTV’s Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer René Janssen van Stichting Cultopia, de organisatie achter het Indische Buurt Festival 2021.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is onderbalk-zachte-lijn.jpg

PROGRAMMERING RONDOM HET INDISCHE BUURT FESTIVAL

Vrijdag 13 augustus 20.00 IBTV’s Talkshow Indische buurt Special #2!
Vrijdag 27 augustus 20.00 IBTV’s Talkshow Indische buurt Special #3!
Donderdag 2 september 20.00 IBTV’s Talkshow Indische buurt Special #4!
ZATERDAG 4 SEPTEMBER 11.00 – 19.00 LIVE Indische Buurt Festivalshow vanuit Bar Restaurant The 5th  !

ANDERE, NIEUWE PROGRAMMA’S OP IBTV DEZE ZOMER

30 juli – 6 augustus: Pride Oost & IBTV. Houd onze TVgids in de gaten! (onder voorbehoud)
Zondag 15 augustus Koken met de Buurt 20:30 – 21:30 De finale van onze drie bezoeken aan thuiskeukens bij jou in de buurt.
Zondag 22 augustus PREMIÈRE: Docusoap ‘Thijsse in het FlevoPark’! 

Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

Siebe de Pigning Zegt Deze Week: ‘Vrijwilliger worden bij het Indische Buurt Festival? Koud kunstje!’

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is onderbalk-zachte-lijn.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s