IBTV

No. 36, Indische Buurt Festival

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij deze nieuwe nieuwsbrief, geheel in het teken van het Indische Buurt Festival aanstaande zaterdag, 4 september.

In deze nieuwsbrief staat alle relevante, praktische informatie over het verloop van het festival.
 
Ook lees je alles over onze coronamaatregelen. Die moeten we nemen omdat de overheid op 13 augustus de regels voor festivals heeft verlengd.

INHOUD:
1. INDISCHE BUURT FESTIVAL OP HET TIMORPLEIN
2. MOOIE, INTIEME EDITIE
3. INTERVIEW MET SOPHIE VAN IJKEN
4. MUZIEKTUIN CULTOPIA
5. INITIATIEVENMARKT
6. INTERVIEW TIM DOORNEWAARD
7. KUNSTSTRAAT
8. CORONA-TOEGANGSREGELS INDISCHE BUURT FESTIVAL
9. LIVE OP IBTV
10. DE SIEBE VAN DE WEEK/CONTACT

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurtaccount, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram en Twitter en natuurlijk via de eigen IBTV website.

IBTV: Je weet het pas als je het ziet!

IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!

Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met onze programma’s. 

Om alvast in de stemming te komen voor het Indische Buurt Festival op 4 september raden we aan op ons Youtubekanaal naar de vooruitblik op het festival te kijken. 

Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam!

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OF VIA KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV

1. INDISCHE BUURT FESTIVAL OP HET TIMORPLEIN

Door de verlengde coronamaatregelen voor festivals verplaatsen we de initiatievenmarkt naar het Timorplein. Daar is genoeg plek voor iedereen en we maken we er daar net als in het verleden een mooi intiem festival van. We omheinen het plein en we hebben een aantal regels waar we ons bij de entree aan moeten houden. Deze regels gelden voor iedereen: crew, deelnemers, artiesten en bezoekers. Daarover verderop meer.

2. MOOIE, INTIEME EDITIE

Op de nieuwe locatie zetten we een mooie mooie, intieme editie van het Indische Buurt Festival neer. Met meer dan veertig buurtinitiatieven, mooie muzikale acts in de Muziektuin, een kunstmarkt met performances, Poppenkast Opgepast voor de allerkleinsten en een culturele tour door de buurt.

3. INTERVIEW SOPHIE VAN IJKEN

4. MUZIEKTUIN CULTOPIA 

Om 12.30 uur wordt het festival geopend door stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter waarna het muzikale programma van start gaat in MuziekTuin Cultopia, gepresenteerd door Rachid Chtit. Met de voeten in het gras kan er genoten worden van optredens van de Italiaanse singer-songwriter Marta Arpini, Van Piekeren, The Jones Project, Olaf Keus Brazilian Quartet, spoken word van Trio Totaal en DJ-acts van DJ Riddim Jev en DJ Gatinha. Reggae/Dancehall zangares ‘Bella Rose zal op het festival haar nieuwe single presenteren en bij de kraam van TransAmsterdam verzorgt Chayden Richie een spetterend optreden.

5. INITIATIEVENMARKT

Op de InitiatievenMarkt kun je je laten informeren over de programmering voor het nieuwe seizoen van de leukste wijkinitiatieven. Aanwezig met een kraam zijn: Afvalpaleis/FIX Brigade, A La Saar Creation, Assadaaka, Brandweer Amsterdam, Civic, Cultuurtuin Taman Budaya, Cybersoek, De Buurtkringloop, De Gezonde Stad, De Meevaart, Elance Academy, Fonds voor Oost, Geheugen van Oost, GroenDoen/ Vrienden van het Flevopark, Het Zakgeldproject, Indische Buurtschool, Jeugdland, Life&Style, Meander Massage, Mindfulness voor de buurt, Ondernemersvereniging Maksassarplein, Ouder Kind Team PAO/Steunpunt Vluchtelingen, Resilio, SPE, Stadsdeel Oost Sport, Statushouders Science Park, Steunpunt Vluchtelingen, Stichting MOI, Streetsmart, The Moneyschool, Vereniging AANEEN, Vrouwen voor Vrouwen Oost, Wijkkunde en ZONE 3.

6. INTERVIEW TIM DOORNEWAARD

7. KUNSTSTRAAT

In de ‘KunstStraat’ kun je de beste kunst uit de wijk zien. Laat je verrassen en inspireren door het werk van o.a. Buurtatelier, Camille van Neer, Dodolized, Erna Leussink, Esra Sakir Film, Grafische Werkplaats Amsterdam, Jonathan Schuit, KRIMPclub, Newest Art, Open Oost, Robert Pennekamp, toneelgroep Tijger, Sondel Art en Trans Art School.
 
Bekijk voor het volledige programma op de website: www.indischebuurtfestival.nl

8. DE CORONA-TOEGANGSREGELS VOOR HET INDISCHE BUURT FESTIVAL

  • Zorg dat je een QRcode bij je hebt op papier of digitaal die aantoont dat je coronavrij bent
  • Zorg dat je een geldig IDbewijs, paspoort of rijbewijs bij je hebt
  • Je mag geen verkoudheidsklachten hebben, daar wordt ook naar gevraagd bij de ingang.
  • We zijn verplicht je gegevens** te noteren. TIP! Geef zelf vooraf je gegevens op en beantwoord de gezondheidsvragen via onze QRcode. 
  • Jouw persoonlijke QR code staat op je coronaherstelbewijs (niet ouder dan zes maanden), je vaccinatiebewijs of maak een gratis testafspraak vanaf 24 uur van tevoren via http://www.TestenvoorToegang.org en laat die QRcode aan ons zien.

(** Je gegevens worden 14 dagen bewaard en kunnen alleen met de GGD gedeeld worden als die daarom vraagt.)

9. LIVE OP IBTV

Indische Buurt TeleVisie zendt alles de hele dag live uit op Youtube en Facebook Live vanuit Stay Okay Amsterdam Oost/ The 5th.

Kijk live mee via Facebook of Youtube.

Siebe de Pigning Zegt Deze Week: ‘Op het Indische Buurt Festival houden we minimaal 3 pinguïns afstand van elkaar!’*

(* 1 Galapagospinguïn is ongeveer 50 cm lang)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s