No. 39, De wijk gaat de stad in en IBTV Doc.

Voor de volledige IBTVGids

Welkom bij IBTVGids nummer 39! 

In deze nieuwsbrief: nieuwe vacatures, ons programma in oktober en groot nieuws; vanaf oktober zal IBTV via je TVpakket in de hele stad te zien zijn!

Inhoud

  1. Vanaf oktober 2021 ook op Salto
  2. IBTV: jouw wijk jouw programma
  3. IBTV TV-programmering oktober 2021 (live-)premières en on demand)
  4. IBTV Kijk-Top 10 aller tijden
  5. IBTV Mediavacatures
  6. Stichting Karrewiel vacatures
  7. Visie en missie
  8. Colofon: Wie maakt IBTV?
  9. Contact

IBTV: Je weet het pas als je het ziet!

1. De wijk gaat de stad in: vanaf oktober 2021 ook op Salto!

GROOT NIEUWS: Vanaf oktober gaat IBTV  een aantal uur per week uitzenden op Salto – zowel on demand als in de vaste programmering! Alle Amsterdammers en ook de regio kan Salto TV gratis en 24/7 ontvangen. Bij KPN en XS4All bijvoorbeeld op kanaal 1423. En ook Online op salto.nl en via de Salto mobiele App.
We gaan er live streamen, we gaan er onze Showcase/Best Of plaatsen, we zetten korte flitsfilmpjes in de Salto Carrousel en natuurlijk tonen we je er onze premières! IBTV is dus nu te vinden op drie kanalen: Salto 1,  Youtube en Facebook

IBTV hoofdredacteur/ & producent René Janssen: “De programmaredactie van Salto reageerde enthousiast op onze programma’s en nodigde ons uit. We zoeken altijd nieuwe platforms om de Amsterdammer mee te kunnen bereiken.Toegang tot iedere huiskamer, on demand én lineaire programmering, kunnen kiezen uit een heleboel beschikbare vaste timeslots, een 24/7-uitzendmogelijkheid via een algoritmecarrousel, state of the art digitale technieken, beschikbare studio- en editruimte, het kunnen uitzenden van onafhankelijke inhoud én advies- en netwerkmogelijkheden – dat is zo ongeveer het ideaalplaatje. En Salto biedt dat allemaal.”

2. IBTV: jouw wijk jouw programma

Wij zijn 24/7 on demand en ook elke weekdag van 19.00 tot 22.30 online te zien met onze nieuwste programma’s. We maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam.
NIEUW! PER OKTOBER 2021 ZIJN WE OOK TE ZIEN IN JE HUISKAMER OP SALTO TV!

IBTV kan je hier bekijken:
Op alle Amsterdamse en Noord Hollandse TVpaketten:
OP SALTO: Ziggo kanaal 325, Telfort Kanaal 38 en kanaal 1423 bij KPN.
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (of via kanaal 201 op je digitale tv bij KPN & XS4All)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram REELS: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV  

IN VOORBEREIDING: IBTV SHOWCASE WEEKEND MET PUBLIEK – KOKEN MET DE BUURT – BERBICARA #METOO TALKSHOWSPECIAL – SALTO CARROUSEL – BUURTSOAP.

3. IBTV (live-) programmering oktober 2021

Donderdag 7 oktober, 20.15 online première IBTV Doc: “Eén Tegen Eenzaamheid”
IBTV Doc brengt “Eén Tegen Eenzaamheid”, een documentaire met vier Amsterdamse portretten over de verschillende facetten van eenzaamheid. Iets dat veel vaker voorkomt dan gedacht: ook die vrolijk groetende buurman of die leuke collega van kantoor kan zich alleen voelen. Te alleen, en dat kan soms zelfs fatale gevolgen hebben.
Wij laten mensen uit jouw wijk aan het woord die hier mee worstelen – mensen van bij jou om de hoek. Hoe voelen die zich, hoe kwam het zo ver en wat kunnen we samen doen aan dit grote probleem? Een co-productie van IBTV en Civic Amsterdam.

Zaterdag 8 oktober 20.15 (onder voorbehoud): IBTV ReggaeNight

Zaterdag 16 oktober 20.15: IBTV’s Jampot Jamsessie Zin in een lekker muzikaal uitje op zaterdagavond? Je kunt er weer live bij zijnnn! In het mooie grand café van The 5th krijg je een super jamline-up met latin, jazzjam, soul, pop en disco. Sessie onder leiding van Olaf Keus met Leslie Lopez, onder meer bassist bij New Cool Collective, Timothy Branchet op piano en João Driessen op sax. Allemaal de absolute top van Nederland.
Gratis toegang, wel donatie gevraagd. IBTV Jampot wordt live uitgezonden!
  Wil je mee-jammen? Stuur een mailtje naar cultopia@xs4all.nl. Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je live meekijken bij IBTV via Facebook of Youtube.
Locatie: The 5th, Stay Okay Oost, Timorplein 21, Amsterdam Oost.

Kijk hier naar de opname van de vorige IBTV Jampot.

Live meekijken kan via de IBTVkanalen op Salto, Facebook en Youtube.

Foto credits Anis Babai

Vrijdag 23 oktober 20.15: IBTV’s ComedyNight! Wil jij er ook weer eens lekker uit op vrijdagavond? IBTV’s eigen Sassy Smit is je host van de avond en Esther van der Voort, Tommy Zwartjes, Hester Kerkvliet, Dario di Mango en Jos van Gorkum komen spelen. Publiek is dus zeer welkom bij IBTV’s ComedyNight in Amsterdam Oost! Een mooie avond met deze open mic/try-outnight voor gevorderden. Er zijn 20 zitplaatsen beschikbaar. Geen QRcheck, zittend, op afstand van elkaar, gratis toegang, wel donatie gevraagd. Dus beste fans: maandelijks live comedy in Amsterdam Oost! ComedyNight wordt niet live uitgezonden.

Kom je eten vooraf? Vanaf 18.00 voor 7,50 of 2 Makkies een topmaaltijd. En borrel mee met de comedians achteraf! Locatie: De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam Oost.

Esther van der Voort

Vrijdag 26 november 20.00 uur: IBTV Van Waar – In gesprek met Henna Goudzand Nahar
Amsterdam is een migrantenstad. IBTV besteedt in de serie ‘Van Waar’ aandacht aan alle aspecten ervan. Als aftrap organiseren Cultopia en Vrouwencommunity Amsterdam Oost een avond met Henna Goudzand Nahar, auteur van het boek ‘De Geur van Bruine Bonen’. Over ontheemding en acceptatie tegen de achtergrond van het kolonialisme rond en de immigratie van Surinaamse Nederlanders. Waar staan we nu? Hoe verder? Welke lessen kunnen we leren ten aanzien van nieuwere immigranten? Met gesprek, discussie, eten en cultuur. Publiek is van harte welkom, zonder QRcheck. Mail naar cultopia@xs4all.nl en je bent verzekerd van een plek.
IBTV Van Waar wordt live uitgezonden. Locatie: De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam Oost.

4. IBTV kijk-Top 10 aller tijden

BEST OF IBTV Alle shows zijn te zien op YouTube en Facebook en binnenkort ook op SALTO!

1. ONZE INZENDING VOOR HET ABFF 2021: IBTV DOC My Pride: QUEER LIFE IN AMSTERDAM OOST
2. The Pheromones Live. Vetste concert ooit bij IBTV! Eigen opnames door de band.
3. Indische Buurt Festival 2021 Levendig, schitterend weer en volle bak! Was jij er bij? Kijk hier terug!
4. IBTV Jampot Jamsessie september 2021 De beste latin, salsa en pop uit Amsterdam, live vanuit Studio StayOkay Oost.
5. IBTV DOC: Manti’s Story Indringende documentaire over Manti Camara. Een reis langs gangs, Burberry truitjes, pinautomaten en hulploketten.   
6. IBTV ComedyNight UIT DE OUDE DOOS: Lachen met onder andere Jos, Frans, Bert, en Donald!
7. Dichter Bij Ons #2 Levendige show met Sassy Smit: live dichters, muziek, kleinkunst.
8.  UptempoNight Drie Live bands voor de prijs van 1! Sheila’s Soul, Rock’nRoll en Americana.
9. Erik & Amber Het bekendste jazzduo van Oost in topvorm, live vanuit Thuskomme.
10. Koken met de Buurt Op bezoek bij Shafia Ali – gezond en lekker eten bij haar thuis!

5. IBTV mediavacatures

IBTV heeft per direct werk voor jou. Wij maken Amsterdamse on demand TV met landelijke uitstraling met eigenzinnige, opbeurende, verdiepende en gedurfde programma’s, van soaps tot docu-films tot series tot live shows tot portretten. Resultaatgericht maar in goede sfeer werken in hartje Amsterdam en met ons mee kunnen groeien, dat bieden we je.

RESEARCH REDACTEUREN! Voor onze documentaires en podcasts zoeken wij researchers. Wil jij de diepte in duiken namens ons? Dan ben je welkom bij onze redactie! Uren en verdienste in overelg. Met name ZZP-ers worden gevraagd te reageren. Stuur een mail naar IBTV@xs4all.nl en we nemen meteen contact op.

VOXPOP PRESENTATOR Maakt filmpjes in de wijk, maakt stand ups, interviewt de bewoners en verslaat onze live zomerevents. Werk met een top projectleider en fijne cameramensen! Verdiensten in overleg. Stuur een mail naar IBTV@xs4all.nl en we nemen meteen contact op.

AMBASSADEURS (3). Netwerkers gezocht met kennis van media en het gemeentelijk gremium. Actief promoten van IBTV, representatie. Beloning: bedrijfsuitjes, etentjes en je bent gast bij alle live shows! Stuur een mail naar IBTV@xs4all.nl en we nemen meteen contact op.

6. Vacatures Stichting Karrewiel!
Voor de mooie projecten van Stichting Karrewiel: vette klus voor een Fondsenwerver/commercieel medewerker op percentagebasis.
Werft budgetten bij alle soorten bronnen (van lokaal tot internationaal, van fondsen tot sponsoren) en verkoopt reclametijd/spotjes voor Indische Buurt TeleVisie. Uitgebreide uitgeselecteerde fondsenlijst voor handen.
Mail naar: stichting.karrewiel@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s